Wijkgesprek Zuid - 18 november 2021

637 keer bekeken 0 reacties

Ook de wijksessie in Zuid vond online plaats. Naast de 26 bewoners en twee raadsleden was dit keer ook burgemeester Broertjes aanwezig. Alle aanwezigen gingen in vier groepjes met elkaar in gesprek over de kwaliteiten en verbeterpunten voor Hilversum.

In deze wijksessie vond men onder andere het mediapark, het dorpskarakter, de (culturele) voorzieningen en ontmoetingsplekken in de wijken belangrijke kwaliteiten van Hilversum. Verbeterpunten waren er ook: we mogen wel meer investeren in duurzaamheid, er zijn meer betaalbare woningen voor starters en ouderen nodig en de communicatie en participatie vanuit de gemeente kan beter. Ook de mobiliteit kwam aan de orde: de bereikbaarheid van Hilversum moet beter. Over de oplossing verschillenden de aanwezigen van mening. Moet het een tunnel onder de hei worden? Of moet de gemeente juist meer investeren in openbaar vervoer en de fiets?

Hieronder enkele impressies van de digitale wijksessie. Het verslag van deze bijeenkomst is toegevoegd als bijlage onder aan de pagina.

Verslag

Lees hier het verslag >

 

 

Afbeeldingen

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen