Werkzaamheden in de nacht van dinsdag 9 juli

13-06-2024

Dit jaar zijn we vooral druk bezig met voorbereidende werkzaamheden in het Stationshart. Deze zijn nodig om straks de eerste bouwblokken op het Stationsplein te realiseren. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen worden deze werkzaamheden soms ‘s nachts uitgevoerd, zo ook in de nacht van 9 juli.

Op dinsdag 9 juli gaan we tussen 09:00 en 15:00 uur wegwerkzaamheden uitgevoerd op de kruising Schapenkamp Prins Bernhardstraat. In de nacht van dinsdag 9 juli op woensdag 10 juli worden deze wegwerkzaamheden vervolgd. Deze werkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken. Het verkeer op de kruising wordt tijdens de gehele uitvoering met verkeersregelaars geregeld.

Aanpassing kruising Prins Bernhardstraat/Schapenkamp
We verwijderen 9 juli zoveel mogelijk de blokken die een deel van de kruising afzetten en de kruising wordt in de oude staat teruggebracht. Hiervoor gaan we klinkers verwijderen en opnieuw asfalt aanbrengen. Ook verwijderen we de bestaande belijning en brengen we nieuwe belijning aan.  Het autoverkeer rijdt op dit moment nog over de busbaan met een aangepaste indeling. Dat blijft het komende jaar nog zo vanwege de aanstaande rioolwerkzaamheden.

Overlast beperken
Het vernieuwen van het gebied rondom het station is een groot, langlopend project en we realiseren ons dat we midden in de stad aan het werk zijn. Daarom proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken. We houden het NS- en busstation bereikbaar en zorgen voor veilige routes van en naar het station.

Afbeeldingen

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen