Kijk aflevering 2 van "In het Stationshart bij..."

05-06-2024

Iedere dag nieuwe vrienden maken? Als het aan Bob ligt wel. Al zeven jaar werkt hij op Station Hilversum en voorziet hij reizigers dagelijks van koffie of thee; “Een praatje maakt soms het verschil.” Als ambassadeur van de positiviteit kleurt Bob het Stationshart op artistieke wijze in.

Het station ‘s avonds laat of ‘s ochtends vroeg. De binnenkant van bussen, portretten van conducteurs, vrienden, collega's, reizigers of het Stationsplein in een kunstzinnige setting. Als ambassadeur van de positiviteit kleurt Bob het Stationshart op artistieke wijze in.

Abonneer op ons kanaal zodat je de volgende afleveringen ‘in het Stationshart bij…’ niet mist.

Over de serie In het Stationshart bij...

Tijdens de grote verbouwing van het Stationshart gaat het dagelijkse leven door. Langs de omleidingen en tussen de stofwolken. Hier zie je hoe het er dagelijks op locatie aan toegaat en welke herinneringen voor veel Hilversummers aan deze plekken in het Stationshart verbonden zijn. Dat is wat niet zal veranderen.

Of het nu gaat over de vertrouwde buschauffeur die reizigers vervoert, een platenzaak waar al generaties hun muziek kopen of de werklui die aan het gebied bouwen. Iedereen in het Stationshart heeft zijn eigen verhaal.

We maken tien afleveringen in 2024. Ben jij of ken jij iemand waar we ook écht eens binnen moeten kijken? Laat het ons weten door te mailen naar stationshart@hilversum.nl Kijk ook op: https://www.bouwenaanhilversum.nl/stationshart

De komende tien jaar vernieuwen we het gebied rond het station.

Het wordt het kloppende hart van de stad: het Stationshart. Een levendige, groene en veilige plek.

Afbeeldingen

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen