Volg het Stationshart via de BouwApp

08-02-2024

Vanaf nu zijn alle ontwikkelingen en werkzaamheden die plaatsvinden in het Stationshart te volgen via de BouwApp. Geïnteresseerden kunnen de app downloaden op hun smartphone of tablet en ontvangen zo alle updates over de werkzaamheden, te verwachten hinder en de voortgang van het project.

Arno Scheepers, projectwethouder Stationsgebied: “De komende tien jaar wordt er gewerkt, gebouwd en gesloopt in het Stationsgebied om van dit gebied een gezellige, groene en veilige plek te maken: het Stationshart. Een plek waar iedereen zich welkom voelt, waar het prettig reizen, wonen, werken en verblijven is. Het vernieuwen van het gebied zorgt hoe dan ook voor overlast. Gelukkig komt er heel veel moois voor terug. Met de BouwApp biedt de gemeente, naast de website ‘Bouwen aan Hilversum’ een extra kanaal om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen.”

Hoe werkt het?

Via de BouwApp wordt iedereen die dat wil op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en werkzaamheden in het Stationshart. Dat kan als volgt:

  1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows)
  2. Ga naar ‘zoek project’
  3. Zoek op ‘Stationshart Hilversum’
  4. Selecteer project
  5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’

Wanneer er een bericht geplaatst wordt op de BouwApp komt er direct een berichtje (notificatie) op de smartphone of tablet. Zo worden betrokkenen geïnformeerd over de actuele stand van zaken. Via de app kunnen ook vragen worden gesteld.

Wat is de BouwApp?

Met de BouwApp kunnen gemeenten, aannemers, ontwikkelaars en opdrachtgevers van projecten in de bouw en infra hun omgeving op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen hun project. Na het downloaden van de app kunnen de gebruikers één of meerdere projecten volgen en ontvangen zij updates op hun smartphone. De BouwApp is een gebruiksvriendelijke manier om op de hoogte te blijven. 

 

Afbeeldingen

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen