Hinder

We beperken de hinder en overlast waar mogelijk. Hier vind je meer informatie.

Werkzaamheden gaan gepaard met geluid, stof en extra verkeer. We realiseren ons goed dat het in een gebied waarin mensen wonen, werken en reizen extra belangrijk is om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Dat doen we op diverse manieren.

Busstation

Om ruimte te maken voor de werkzaamheden van het nieuwe busstation hebben we het tijdelijk busstation aangelegd. Zo kunnen reizigers tijdens de werkzaamheden met de bus blijven reizen. Ook in de planning van de werkzaamheden houden we rekening met de gebruikers van het busstation. Het aanleggen van het nieuwe busstation doen we namelijk in fases. Zodra een fase klaar is, wordt dit gelijk in gebruik genomen. Zo geven we reizigers zo veel mogelijk ruimte en dat vermindert overlast. Naar verwachting starten we in 2026 met de bouw van de overkapping en wordt het nieuwe busstation opgeleverd.

Schapenkamp

De Schapenkamp is een drukke weg in Hilversum, zeker tijdens de spits. Daarom proberen we bouwverkeer zoveel mogelijk buiten de spitstijden van en naar de bouwplaats te laten rijden. Daarnaast zijn we bezig met het maken van een planning voor de toekomstige werkzaamheden aan de Schapenkamp. We zorgen ervoor dat het verkeer tussen de Prins Bernardstaat en de Stationsstraat kan blijven rijden. Zowel auto’s, bussen als fietsers.

Afbeeldingen

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen