Rondleiding werkzaamheden riool 12 oktober

04-10-2023

Begin

12-10-2023 om 09:30

Einde

12-10-2023 om 10:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De afgelopen periode is hard gewerkt op de Schapenkamp. En dan vooral ín de grond. Hierdoor kunnen we in de toekomst bouwen op het Stationsplein. Nieuwsgierig? Meld u dan aan voor de rondleiding op de bouwplaats op donderdag 12 oktober van 9.30 tot 10.15u.

Oud en nieuw riool

We hebben het riool vanuit het centrum tijdelijk verbonden met het bestaande riool op de Schapenkamp. Een zogenaamde ‘riooldoorsteek’. Dit is nodig om het nieuwe hoofdriool in de Schapenkamp tussen de Prins Bernhardstraat en de Stationsstraat aan te kunnen leggen. En dat is belangrijk, want daardoor kunnen we in de toekomst bouwen op het Stationsplein. Onze aannemer vertelt u graag meer over de werkzaamheden en de uitdagingen die daarbij horen.

Aanmelden via stationshart@hilversum.nl

Wees van harte welkom op de rondleiding rond de bouwplaats van het nieuwe busstation op donderdag 12 oktober van 9.30 tot 10.15 uur. Vanwege de veiligheid is het aantal plaatsen voor deze rondleiding beperkt. Daarom is het nodig om u aan te melden. Dat kan via stationshart@hilversum.nl. Bij veel animo plannen we extra rondleidingen in.

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen