Voor huurders

De woningcorporaties De Alliantie en G&O doen mee aan het project Meent Aardgasvrij. Zij hebben woningen in de Distel-, Klaver- en Gras-, Zegge-, Lisse-, Biezen- en Pluimenmeent. Zij gaan ook woningen aardgasvrij maken. Lees hieronder aan welke deelprojecten zij werken.

Deelproject G&O

G&O gaat 17 woningen aardgasvrij maken door ze aan te sluiten op een kleinschalig bronnet. In februari 2024 beginnen de werkzaamheden. In maart zijn de woningen aardgasvrij. Lees meer over het deelproject van G&O.

Deelproject De Alliantie

De Alliantie is van plan ongeveer 20 woningen aardgasvrij maken. De woningen worden aangesloten op een kleinschalig bronnet. Zij heeft haar huurders gevraagd om mee te doen. Lees meer over het deelproject van De Alliantie.

Instemming huurders nodig bij verbouwing

De woningcorporaties hebben de instemming van de huurders nodig als ze woningen aardgasvrij maken. Zij zullen u hierover persoonlijk informeren als zij plannen hebben. 

Vragen?

Heeft u vragen over wat aardgasvrij betekent voor u als huurder? Neem dan contact op met uw woningcorporatie.

Particuliere verhuurder

Huurt u een woning van een particuliere verhuurder? Dan besluit uw verhuurder of hij/zij aan dit project meedoet of niet. Ga eventueel met uw verhuurder in gesprek hierover.

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen