Meent Aardgasvrij

Even buurten

In de eerste helft van 2024 gaan we even buurten in de Mossen-, Varen-, Kroos-, Riet-, Kruiden- en Bloemenmeent. We nodigen bewoners uit voor een buurtgesprek over energie besparen en verduurzamen en bekijken per straat wat bewoners nodig hebben. Zo helpen we om samen de huizen comfortabeler en uiteindelijk aardgasvrij te maken.

Meer over de buurtgesprekken

Subsidie Programma Aardgasvrije Wijken

Als u in het projectgebied woont en uw woning verduurzaamt, kunt u de PAW-subsidie aanvragen. Deze subsidie kunt u aanvragen tot en met 14 juli 2024. 

 

Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"232326"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Bewonersverhalen

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"232330"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

Alternatieven voor aardgas

Drie technieken zijn geschikt voor de woningen in de Meent. De warmtepomp met gedeelde bodemlus, de warmtepomp met een buitenunit en een bronnet. Lees meer over op de pagina 'Alternatieven aardgas'.

Deelproject G&O

Woningcorporatie G&O gaat 17 woningen aardgasvrij maken door ze aan te sluiten op een kleinschalig bronnet. Lees meer.

 

 

Bewonersraad

Vindt u het leuk om met ons mee te denken en ons te adviseren? Er zijn nog plekken beschikbaar in de bewonersraad. Deze raad adviseert ons gevraagd en ongevraagd over het project Meent Aardgasvrij. Het maakt niet uit of u in een huur- of koopwoning woont. > Lees meer over de bewonersraad en aanmelden.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in

 

 

 

 

Partners

 

 

 

 

 

 

 

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen