Mei 2022: Het Stadsgesprek

1591 keer bekeken

Begin

12-05-2022 om 00:00

Einde

13-05-2022 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 12 mei heeft het stadsgesprek over de toekomst van Hilversum plaatsgevonden in de Vorstin. Wij kijken terug op een levendige bijeenkomst met zo’n 200 betrokken Hilversummers. Het beeldverslag van de avond kunt u bekijken.

Dagvoorzitter Gert van ’t Hof neemt de aanwezigen mee langs alle stappen die tot nu toe zijn gezet om richting te geven aan de toekomst van Hilversum. Onafhankelijke deskundigen hebben alle inbreng van Hilversummers op een rij gezet. Hier zijn een aantal vragen uit gekomen die worden voorgelegd aan de aanwezigen. Tijdens het stadsgesprek wordt duidelijk waarover de Hilversumse samenleving het met elkaar eens is en welke belangrijke vraagstukken er nog liggen.

Enquête Stadsgesprek

Voorafgaand aan het Stadsgesprek is via het burgerpanel en via hilversum2040.nl een enquête uitgezet met de drie belangrijke vraagstukken voor de Omgevingsvisie. De uitkomsten van deze e enquête worden gedeeld en besproken tijdens het stadsgesprek.

 

Verslag

Het onafhankelijk Schrijfburo heeft ook van deze bijeenkomst een verslag gemaakt. Deze is hieronder als bijlage toegevoegd. Na de rapporten ‘Inwoners aan het woord’ en ‘Organisaties aan het woord’, maakt dit verslag het drieluik over de participatie voor de Omgevingsvisie van Hilversum compleet.  

Lees hier het verslag >

 

Video

Tijdens het Stadsgesprek is ook een video opname gemaakt. Deze kunt u hieronder bekijken.

 

 

Beeldverslag

 

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen