Duurzaam wonen

Het is prettig wonen, werken en leven in Hilversum. Wij koesteren dat. Om ook in de toekomst een leefbare stad te zijn, zet Hilversum in op het isoleren en ventileren van woningen en gebouwen. Meer over hoe gemeente Hilversum hiermee aan de slag gaat, kunt u lezen op hilversum.nl.

Veel Hilversummers zijn al bezig met het verduurzamen van hun huis. Op deze website kunt u hun verhalen lezen en inspiratie opdoen. Wilt u zelf uw verhaal vertellen? Stuur ons een mailtje: aardgasvrij@hilversum.nl.

Wilt u zelf ook aan de slag met het verduurzamen van uw huis, maar weet u niet welke maatregelen bij uw huis passen? Ga dan voor gratis en onafhankelijk advies naar Energieloket Gemeente Hilversum.

Denkt u bij het verduurzamen van uw woning ook aan de natuur en dieren? Meer hierover leest u op de pagina natuurinclusief bouwen.

 

Verhalen van bewoners

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"241419"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

logo hilversum mediastad, link naar hilversum.nl 

 

 
 
Cookie-instellingen